eur:
389.62
usd:
363.48
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Fucsovics Márton a dél-afrikai Lloyd Harris ellen játszik az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában 2023. január 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Fazry Ismail

Fucsovics Márton bocsánatot kért, de nem mindenkitől

Kiesett lyoni salakpályás tenisztorna férfi egyesének első fordulójában, majd kifakadt ellenfelére a magyar játékos. Másnap bocsánatot kért, de argentin ellenfele nem biztos, hogy örül neki.

Az nso.hu ír arról, hogy veresége után Fucsovics Márton kifakadt ellenfélére, mert az vagy hangosan nyögött, vagy látványosan ünnepelte magát.

A magyar teniszező megkérdezte az argentint, hogy hány éves, majd miután Baez közölte, hogy 22 éves, Fucsovics többek között azt vágta a fejéhez, hogy úgy viselkedik, mint egy 12 éves kisgyerek.

Az esetről az Eurosport küldött videót:

Később a magyar teniszező elnézést kért egy Insta-sztoriban: "Szeretnék elnézést kérni azért, ahogy ma viselkedtem a mérkőzésemen. A találkozó hevében olyan szavakat használtam, amelyeket nem lett volna szabad. Ahogy a legtöbben tudjátok, mindig próbálok fair módon játszani, függetlenül attól, nyerek vagy veszítek. De lehet, én egy idősebb generációhoz tartozom már, akiknek fontos, hogy tiszteljük egymást, és tenisszel győzzük le a másikat”

Az utolsó mondata mindenesetre üzenet a lyoni tornán őt legyőző Sebastián Báeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×