eur:
389.5
usd:
363.21
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: Sport36 Komló-Komló Sport Kft Facebook-oldala
Nyitókép: Sport36 Komló-Komló Sport Kft Facebook-oldala

Brutális taglózás után kórházba került a magyar bajnokság gólkirály-jelöltje

Mérkőzés közben gyakorlatilag leütötték a Komló egyik játékosát. Melnicsuk Viktort kórházba kellett vinni, miután több foga kitört, és lehet, az orrát is műteni kell.

A mérkőzésről készült videófelvételeken is világosan látszik, hogy az 5. percben a vendégek 99-es számú védője, Dávid Máté gyakorlatilag letaglózta a betörő Melnicsukot. Bal kezével akkorát vágott a komlói játékos arcára, hogy eltört az orra, megsérültek a fogai és agyrázkódást szenvedett - írja a PÉCS aktuál.

A mindössze 22 éves játékost kórházba vitték.

A fiatal irányító-átlövő elképesztően jó szezont fut, 128 találattal vezeti a magyar góllövőlistát, nem mellesleg, a komlóiaknak 32 év után lehetett volna újra gólkirályuk.

A brutális ütés után a komlói szurkolók viszont emellett azon is felháborodtak, hogy a Horváth Péter–Marton Balázs játékvezetői páros szerint a mozdulatért csak sima két perc járt. Végleges kiállítást követeltek, hiszen akkor a szövetségnek hivatalosan is vizsgálnia kellene az ügyet.

A komlóiak ügyvezető igazgatója, Szigeti Szabolcs a saját Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait az eset kapcsán: „Nekem furcsa, hogy az őszi meccsen is volt ugyanilyen eset… Mi vállaljuk a felelősséget, gondolom fizetünk megint (az elszabadult nézőtéri indulatok miatt - a szerk.). Azonban kérem, értsétek meg, sajnos klubként mi nem tehetünk semmit, sem a játékvezetéssel, sem a versenybírói jelentéssel, sem egy súlyos sérülésokozással, sem nézői provokálással szemben sem.”

A közösségi médiában olvasható hírek szerint Melnicsuk jobban van, de csak a jövő héten dől el, hogy műteni kell-e az orrát.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×