eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Fucsovics Márton pontszerzést ünnepel az amerikai Taylor Fritz elleni mérkőzésen a kaliforniai Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének nyolcaddöntőjében 2023. március 14-én.
Nyitókép: MTI/AP/Mark J. Terrill

Hatalmasat mentett Fucsovics Márton

A magyar teniszező sikerrel vette a selejtező első fordulóját az 5,78 millió euró (2,18 milliárd forint) összdíjazású monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán.

A kvalifikációban hatodik kiemelt, a világranglistán 72. Fucsovics Márton 44 perc alatt elvesztette az első szettet az olasz Giulio Zeppieri (121.) ellen, a folytatásban azonban meg tudta fordítani az összecsapást, és majdnem két óra játék után továbbjutott.

A főtáblára kerüléshez két találkozót kell nyerni.

Eredmény, selejtező, 1. forduló:

Fucsovics Márton (6.)–Giulio Zeppieri (olasz) 4:6, 6:4, 6:2

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:28
×
×
×
×