eur:
390.65
usd:
364.47
bux:
68302.99
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Varga Dániel, az OSC vezetőedzője és Varga Zsolt, a válogatott szövetségi kapitánya (b-j) a magyar vízilabda-válogatott edzésén a budapesti Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2023. január 4-én. A magyar válogatott az OSC válogatottakat is felvonultató csapatával játszott edzőmérkőzést.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Elmarasztalta Varga Dánielt az európai szövetség

Pedig csak egy tényt rögzített: a 14-14-re végződött Brescia-meccs egyik játékvezetője a testvére a Sabadell - mindkét csapat riválisa - csapatkapitányának.

Egy nyilatkozata miatt kell nyilvánosan "bűnhődnie" Varga Dánielnak, az OSC vízilabdacsapata edzőjének, akit az European Aquatics marasztalt el - írja az Eurosport.

Varga Dániel csapata a közelmúltban a Bresciával játszott 14-14-es, rendkívül fordulatos mérkőzést, amely után az edző megjegyezte, a karrierje során sosem foglalkozott a bírókkal, de nem tudja elfogadni azt a tényt, hogy az egyik játékvezető - Marta Cabanas - fivére - Sergi Cabanas - a két együttes közös riválisának, a Sabadellnek a csapatkapitánya.

Erre sikerült 13 nap elteltével reagálnia a LEN utódszervezetének, elmarasztalva Varga Dánielt.

A játékvezetést egyébként bíráló Brescia-edző nem kapott elmarasztalást, az EA pedig azt közölte, a bíróküldés rendszere marad így, ahogy van, észrevételeket persze lehet tenni.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 12:47
×
×
×
×