eur:
368.34
usd:
344.40
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Felsorakoznak a versenyzők a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzése előtt a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Zöld lámpát kapott a Magyar Nagydíj

2032-ig még biztosan lesznek F1-es futamok Mogyoródon.

A legfrisebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a Hungaroring Sport Zrt. újabb szerződést köthet a Forma–1 jogtulajdonosával, a Liberty Mediával, amelynek nyomán 2032-ig biztosan lenne magyarországi futam.

A 2024-es futamért 49,7 millió dollárt (17,3 milliárd forint) fizet az állam, a továbbiakban évenként 2 százalékkal többet.

A kormányhatározatban az is szerepel, hogy elfogadták a Hungaroring fejlesztési tervére vonatkozó koncepciót. A vonalvezetés nem változik, de az infrastruktúra, leglényegesebb elemében a főépület, a főtribün és a közműhálózat megújul – írja a hvg.hu.

A Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága a Hungaroring Sport Zrt.-vel közös sajtótájékoztatót tart kedden a helyszínen, a téma a Hungaroring jövője lesz – jegyzi meg az Index.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Exkluzív
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
Karácsony Gergely és a főváros perre megy

Karácsony Gergely és a főváros perre megy

A fővárosi önkormányzat kedden benyújtja a szolidaritási hozzájárulás rá kiszabott idei mértéke miatti keresetét a Fővárosi Törvényszékhez - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×