eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin
09 November 2019, Hessen, Frankfurt/Main: Corinna Schumacher (l) and her son, racing driver Mick Schumacher (r), arrive at the Alte Oper before the start of the German Sports Press Ball. Photo: Frank Rumpenhorst/dpa (Photo by Frank Rumpenhorst/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Eddie Jordan súlyos dolgot állít Michael Schumacher feleségéről

Nem engedik a hétszeres világbajnok Forma–1-es pilóta közelébe egykori csapatfőnökét.

A már megszűnt Jordan Grand Prix alapítója, ír autóversenyző, üzletember és csapatvezető, Eddie Jordan őszintén beszélt Michael Schumacher családjáról – írja a gphirek.hu.

1991-ben Eddie Jordan csapatában mutatkozott be Michael Schumacher az F1-ben, ennek ellenére még neki sem adott engedélyt Corinna Schumacher arra, hogy látogathassa az egykori német pilótát, aki már közel tíz éve szenvedett súlyos síbalesetet. Corinna Schumacher a baleset óta féltve őrzi a család magánéletét, szinte semmilyen információt nem osztanak meg a pilóta állapotáról, a korábbi Ferrari-csapatfőnök, Jean Todt kivételével csak a családja látogathatja.

Eddie Jordan a The Sunnak elmondta

Schumacher felesége közel tíz éve fogolyként él,

miközben azért küzd, hogy titokban tartsa az F1-legenda egészségi állapotát. Egyszer sírva bevallotta neki, hogy Michael most már „más", de amikor a síbaleset után nem sokkal meg akarta látogatni barátját, Corinna nem engedte.

"Azt mondták: szeretünk, Eddie, nagyon régóta kapcsolatban vagyunk veled, de szükségünk van Michael magánéletének a védelmére" – idézte fel Jordan az esetet.

A volt csapatfőnök úgy véli, a feleség a helyzet rabja, tíz éve nem tudott elmenni egy buliba, ebédelni vagy bárhova. "A magánélet nagyon fontos szempont a sportban, az üzleti életben és a magánéletben is. Corinna meghatározott bizonyos szabályokat. Nagyon jól ismerem őt, egy kedves lány. Már akkor ismertem őt, amikor hozzáment Michaelhez, így a jó kapcsolatoknak hosszú története van" – mondta.

Eddie Jordan 1991 és 2005 között irányította a Jordan F1-es csapatát, ahol Schumacher 22 évesen az 1991-es Belga Nagydíjon bemutatkozhatott.

A hétszeres világbajnok 2013. december 29-én síelés közben szenvedett balesetet, amely után kómába esett. Három hónapot töltött kórházban, mielőtt hazaengedték. A hírek szerint agysérülést szenvedett, de egészségi állapotáról kevés egyéb információ látott napvilágot.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×