eur:
384.21
usd:
353.55
bux:
68941.58
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
09 November 2019, Hessen, Frankfurt/Main: Corinna Schumacher (l) and her son, racing driver Mick Schumacher (r), arrive at the Alte Oper before the start of the German Sports Press Ball. Photo: Frank Rumpenhorst/dpa (Photo by Frank Rumpenhorst/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Eddie Jordan súlyos dolgot állít Michael Schumacher feleségéről

Nem engedik a hétszeres világbajnok Forma–1-es pilóta közelébe egykori csapatfőnökét.

A már megszűnt Jordan Grand Prix alapítója, ír autóversenyző, üzletember és csapatvezető, Eddie Jordan őszintén beszélt Michael Schumacher családjáról – írja a gphirek.hu.

1991-ben Eddie Jordan csapatában mutatkozott be Michael Schumacher az F1-ben, ennek ellenére még neki sem adott engedélyt Corinna Schumacher arra, hogy látogathassa az egykori német pilótát, aki már közel tíz éve szenvedett súlyos síbalesetet. Corinna Schumacher a baleset óta féltve őrzi a család magánéletét, szinte semmilyen információt nem osztanak meg a pilóta állapotáról, a korábbi Ferrari-csapatfőnök, Jean Todt kivételével csak a családja látogathatja.

Eddie Jordan a The Sunnak elmondta

Schumacher felesége közel tíz éve fogolyként él,

miközben azért küzd, hogy titokban tartsa az F1-legenda egészségi állapotát. Egyszer sírva bevallotta neki, hogy Michael most már „más", de amikor a síbaleset után nem sokkal meg akarta látogatni barátját, Corinna nem engedte.

"Azt mondták: szeretünk, Eddie, nagyon régóta kapcsolatban vagyunk veled, de szükségünk van Michael magánéletének a védelmére" – idézte fel Jordan az esetet.

A volt csapatfőnök úgy véli, a feleség a helyzet rabja, tíz éve nem tudott elmenni egy buliba, ebédelni vagy bárhova. "A magánélet nagyon fontos szempont a sportban, az üzleti életben és a magánéletben is. Corinna meghatározott bizonyos szabályokat. Nagyon jól ismerem őt, egy kedves lány. Már akkor ismertem őt, amikor hozzáment Michaelhez, így a jó kapcsolatoknak hosszú története van" – mondta.

Eddie Jordan 1991 és 2005 között irányította a Jordan F1-es csapatát, ahol Schumacher 22 évesen az 1991-es Belga Nagydíjon bemutatkozhatott.

A hétszeres világbajnok 2013. december 29-én síelés közben szenvedett balesetet, amely után kómába esett. Három hónapot töltött kórházban, mielőtt hazaengedték. A hírek szerint agysérülést szenvedett, de egészségi állapotáról kevés egyéb információ látott napvilágot.

Címlapról ajánljuk

Milliárdos károkat okozott az ítéletidő tavaly Németországban

Minden bizonnyal bekerül a német biztosítók negatív krónikájába a tavalyi esztendő. A Német Biztosítási Társaságok Szövetsége (GDV) szerint ugyanis a jégeső, a rendkívüli esőzések és a viharok a múlt évben 5,7 milliárd eurós biztosítói kár okoztak, jelentősen többet, mint a megelőző esztendőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Aranyláz a kriptopiacon – Ez már a nagypályások játszótere

Aranyláz a kriptopiacon – Ez már a nagypályások játszótere

Az elmúlt hetek híráramlása alapján a befektetési szakma és a politika nagyágyúi is kiemelten figyelik a kriptopiacot, hedge fundok, alapok, bankok teszik bele portfólióikba a kriptoeszközöket, a korábbi amerikai elnök, Donald Trump pedig kriptopárti jelöltként pozícionálja magát. Fizetőeszközként egyáltalán nem bizonyítottak a kripto”pénzek”, befektetésként viszont már a legnagyobb pénzügyi cégek is elfogadják azokat. Nehéz már egy kézlegyintéssel elintézni ezt a piacot, aminek az értéke mostanra közel 2600 milliárd dollárra nőtt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×