eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
A gólszerző Amine Adli, a német csapat játékosa a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében játszott Ferencváros - Bayer Leverkusen visszavágó mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 16-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Gera Zoltán belga ellenfelet húzott a Bayer Leverkusennek

A Manchester United újfent spanyol ellenfelet kapott a labdarúgó Európa-ligában, a negyeddöntőben a Sevillával találkozik, míg a Juventus ellenfele a portugál Sporting lesz a legjobb nyolc között.

Az európai szövetség (UEFA) nyoni központjában rendezett pénteki sorsoláson Gera Zoltán, a budapesti finálé nagykövete húzta ki a párosításokat, melynek nyomán az MU egymás után harmadszor kerül szembe spanyol riválissal. Erik Ten Hag vezetőedző tanítványai az egyenes kieséses szakasz első részében a Barcelonát, a nyolcaddöntőben pedig a másik sevillai együttest, a Real Betist búcsúztatták.

A Ferencvárost csütörtökön kiejtő Bayer Leverkusen a belga Union Saint-Gilloise ellen vívhatja ki az elődöntőbe kerülést, míg a negyedik negyeddöntős párharcban megismétlődik a tavalyi Konferencia-liga döntő: a harmadik számú európai kupasorozatban címvédő AS Roma a holland Feyenoorddal csap össze.

A negyeddöntős párharcok első mérkőzéseit április 13-án, a visszavágókat pedig április 20-án rendezik. Az elődöntők első meccseire május 11-én, a visszavágókra május 18-án kerül sor.

A sorozat döntőjének a Puskás Aréna ad otthont május 31-én.

A negyeddöntő párosítása:

  • Manchester United (angol)-Sevilla (spanyol)
  • Juventus (olasz)-Sporting Lisboa (portugál)
  • Bayer Leverkusen (német) - Union Saint-Gilloise (belga)
  • Feyenoord (holland)-AS Roma (olasz)

Az elődöntőben:

  • Juventus (olasz)/Sporting Lisboa (portugál) - Manchester United (angol)/Sevilla (spanyol)
  • Feyenoord (holland)/AS Roma (olasz) - Bayer Leverkusen (német)/Union Saint-Gilloise (belga)

(A nyitóképen Amine Adli, a német csapat játékosa a gólja után a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében játszott Ferencváros - Bayer Leverkusen visszavágó mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 16-án.)

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×