eur:
387.79
usd:
363.75
bux:
55589.52
2023. szeptember 21. csütörtök Máté, Mirella
New York, 2014. szeptember 6.Martina Navratilova egykori amerikai teniszező (j2) és partnere, Julia Lemigova üzletasszony (b2) a japán Nisikori Kej és a szerb Novak Djokovic játékát nézi az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2014. szeptember 6-án. (MTI/EPA/Justin Lane)
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Rémisztő betegségeket diagnosztizáltak Martina Navratilovánál

A 66 éves 18-soros egyéni Grand Slam-győztes egykori teniszcsillagnak torok- és mellrákja van.

Mint a BBC cikkéből kiderül, a csehszlovák születésű amerikai teniszezőnek már 2010-ben is volt mellrákja.

Martina Navratilova frissen kiadott közleményében azt írja, hogy korai stádiumban kapták el a daganatokat. A kezelését januárban kezdik meg New Yorkban.

„A rák kettős megjelenése komoly dolog, de gyógyítható a betegség, és én bizakodom a kedvező végkifejletben. Egy darabig szívás lesz, de küzdeni fogok minden erőmmel”

– mondta Martina Navratilova.

Kiderült az is, hogy novemberben vette észre, hogy az egyik nyirokcsomója megnagyobbodott, biopszia igazolta a torokrákot. Ezután fedezték fel a melldaganatot, mely nincs kapcsolatban a torokrákkal.

Navratilova felidézte, hogy 2010-ben reménytelennek érezte a helyzetét, miután mellrákot diagnosztizáltak a szervezetében, de úgy döntött, hogy nyilvánosság elé tárja a betegségét, hogy ezzel is segítse a hasonló egészségügyi problémákkal küzdő nőket.

(Nyitóképünkön Martina Navratilova egykori amerikai teniszező (j2) és partnere, Julia Lemigova üzletasszony (b2) a japán Nisikori Kej és a szerb Novak Djokovic játékát nézi az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjében a New York-i Flushing Meadowsban 2014. szeptember 6-án.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.21. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa
Még tovább drágul a fekete arany? Eljön a 100 dolláros olajár?

Még tovább drágul a fekete arany? Eljön a 100 dolláros olajár?

Az egekbe szökő olajáraknak komoly következményei vannak világszerte, minden autós közvetlenül érezheti a bőrén a történetet, ugyanis egyre drágábban lehet tankolni a benzinkutakon. Ezen felül az olajár-emelkedés inflációra gyakorolt hatását sem lehet fél vállról venni, bár ennek súlyosságáról megoszlanak a vélemények. Az mindenesetre világos, hogy a szaúdiak árfelhajtó tevékenysége komoly fejtörést okoz a kormányzatoknak világszerte - adódik a kérdés, hogy meddig maradhat ilyen magasan az olajár? Mire számítanak az elemzők, mennyibe fog kerülni a Brent hordója 2023 végén? Elemzésünkben ennek járunk utána. Többek között az energiapiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×