eur:
394.18
usd:
371.03
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Az amerikai Serena Williams a cseh Karolina Pliskova ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében Melbourne-ben 2019. január 23-án. Pliskova 6-4, 4-6, 7-5 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/AAP/Hamish Blair

4,6 millióan látták a tévében Serena Williams utolsó teniszmeccsét

Brutális számok láttak napvilágot az idei US Openről.

Minden eddigi látogatottsági rekordot megdöntött az idei US Open.

Az amerikai nyílt teniszbajnokság adatait értékelve az insidethegames.biz szerint a főtáblás mérkőzéseket összesen 776 120-an tekintették meg Flushing Meadowsban, szemben a korábbi, 2019-ben felállított 737 872-es csúccsal. Az év utolsó Grand Slam-tornájának három hetében 888 044-en látogattak ki az eseményre, a korábbi legmagasabb szám 853 227 fő volt, szintén három évvel ezelőtt.

A 23 859 fő befogadására alkalmas Arthur Ashe Stadion 25 éves története során most először minden alkalommal megtelt, mindenekelőtt azért, mert a korábbi női világelső, nagy hazai kedvenc Serena Williamsnek ez volt a búcsúfellépése US Openen.

A 40 éves, 23-szoros Grand Slam-bajnok nyitómérkőzésére a montenegrói Danka Kovinic ellen 29 402-en voltak kíváncsiak a helyszínen, s rekordot döntött azzal is, hogy az ausztrál Ajla Tomljanoviccsal vívott - amúgy vereséggel zárult - harmadik fordulós összecsapása 4,6 millió nézőt vonzott a tévéképernyők elé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×