eur:
393.96
usd:
364.65
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nagy Ádám (j) és az olasz Lorenzo Pellegrini a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Válogatottmeccs-jegyek – Kulcsdátum: augusztus 26.

Ekkor kell majd nagyon résen lenni, Nemzetek Ligája-jegyek lesznek eladók. Az ellenfél az Európa-bajnok Olaszország.

Jövő péntektől lehet jegyet vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott utolsó hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésére, amelyen szeptember 26-án az Európa-bajnok olasz együttest fogadja.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója alapján szokás szerint első körben csak a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg belépőiket. Amennyiben maradnak jegyek, akkor a tagsággal nem rendelkezők számára augusztus 29-én 10 órától nyílik lehetőség a vásárlásra. A belépőkhöz elhelyezkedéstől függően 5 000-20 000 forintért lehet hozzájutni. A Szurkolói Klub tagjai húszszázalékos kedvezményt kapnak az árból.

Egy személy egy tranzakció során négy jegyet vásárolhat a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a szükséges személyes adatok - teljes név, születési dátum és hely - megadásával.

Szeptember 23-án Lipcsében lép pályára a nemzeti együttes, a németországi találkozóra pedig augusztus 29-én 10 órakor kezdődik a jegyek értékesítése. A vásárlók vouchereket kapnak, melyeket a későbbiekben válthatnak át hivatalos jegyekre. A belépők egységesen 15 000 forintba kerülnek.

A magyar válogatott négy forduló után vezeti a csoportját a német, az olasz és az Eb-ezüstérmesként sereghajtó angol csapat előtt, azaz első helyért és ezáltal a négyes döntőbe jutásért küzd.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×