eur:
394.78
usd:
370.89
bux:
65150.27
2024. április 19. péntek Emma
Casemiro, a Real Madrid (b) és Sadio Mane, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott Real Madrid - Liverpool első mérkőzésen Manchesterben 2021. április 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Szép summáért ad túl a Real Casemirón

Nincs visszaút – fogalmazott egyértelműen Carlo Ancelotti.

A Real Madriddal ötszörös Bajnokok Ligája-győztes brazil labdarúgó, Casemiro szinte biztosan a Manchester Unitedhoz igazol.

A 30 éves középpályás klubváltásával kapcsolatban ezen a héten jelentek meg az első sajtóértesülések, ezeket a BL-címvédő madridiak olasz edzője, Carlo Ancelotti pedig pénteki sajtótájékoztatóján gyakorlatilag megerősítette.

"Casemiro új kihívásra vágyik, mi pedig elfogadjuk a döntését. Nem hiszem, hogy van innen visszaút" - utalt a 63-szoros brazil válogatott várható eligazolására Ancelotti.

Az olasz tréner hozzátette, beszélt a játékossal, akinek elhatározását a személyisége, valamint a klubért tett szolgálatai miatt is el kell fogadniuk.

"A tárgyalások folyamatban vannak, még semmi nem hivatalos, egyelőre a mi játékosunk, de máshol szeretné folytatni" - fogalmazott a szakember.

A sajtó szerint Casemiróért 60 millió eurót fizet az angol bajnokságban jelenleg sereghajtó Manchester United, az összeg további tízmillióval nőhet. A játékossal várhatóan négy plusz egyéves szerződést kötnek a Vörös Ördögök, akiknél évente 16 millió eurót keres majd.

A védekező középpályás 2013 áprilisában mutatkozott be a Real Madridban, amelyben azóta 336 mérkőzésen szerepelt. A csapattal az öt BL-siker mellett a spanyol bajnokságot, a spanyol szuperkupát, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot egyaránt háromszor, a spanyol Király Kupát egyszer nyerte meg úgy, hogy minden idényben alapember volt.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×