eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Hajnal Tamás: a várakozásnak megfelelően nehéz volt a kazah bajnok ellen

A Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott szerdán a kazah Tobol vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, a párharc első mérkőzésén.

A visszavágóra jövő szerdán 20 órától kerül sor a Groupama Arénában. Az ütközet győztese a szlovák Slovan Bratislava és a georgiai Dinamo Batumi továbbjutójával találkozik, míg a vesztese átkerül a Konferencia-ligába, ahol az északmacedón KF Skupi és a gibraltári Lincoln Red Imps alulmaradója vár rá.

A mérkőzést élőben tudósítottuk, ezt itt visszaolvashatják.

Az M1 aktuális csatornának Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója úgy nyilatkozott, hogy a várakozásnak megfelelően nehéz mérkőzés volt a kazah bajnok ellen, amely már ritmusban van.

"Nekünk ez volt az első tétmérkőzésünk a szezonban, ez mindig nagyon nehéz, nem tudni, hogy pontosan hol állunk, úgyhogy örülünk, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Természetesen nyerni szerettünk volna, emiatt nem vagyunk elégedettek. Nagyon fontos tanulságokat kell ebből a mérkőzésből leszűrni, és bízom benne, hogy hazai pályán a továbbjutást ki tudjuk harcolni" - mondta.

Hozzátette: a visszavágón fontos lesz, hogy a csapatrészek jobban működjenek együtt, kevesebb hibával játsszanak és a pozíciós játék jobb legyen.

"Az ellenfél játékosai a párharcokat keresik, abban nagyon tapasztaltak, minden eszközt bevetnek, hogy kizökkentsenek minket a ritmusból. Mentálisan erősnek kell lennünk nagyon, hogy ne hagyjuk, hogy ezt megtegyék, és természetesen minőségben a labdával, a támadásokban sokkal veszélyesebben és nagyobb átütőerővel kell majd játszanunk" - hangsúlyozta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×