eur:
394.24
usd:
369.61
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Harry Kane angol csapatkapitány (j) és csapattársa, Bukayo Saka a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében játszott Olaszország-Anglia mérkőzés végén a londoni Wembley stadionban 2021. július 11-én. Olaszország az 1-1-es döntetlennel zárult rendes játékidőt követő hosszabbítás utáni büntetőpárbajban 3-2-re győzött, és 1968 után másodszor lett a kontinens legjobbja.
Nyitókép: MTI/EPA Pool/Laurence Griffiths

Ezt mondta Harry Kane a súlyos vereség után

Harry Kane, az angolok csapatkapitánya a Channel 4-nak nyilatkozva beszélt a magyarok elleni 4-0-s vereség után. Szavait a BBC jegyezte le.

„Csalódást keltő éjszaka volt. Az első félidőben elég helyzetet teremtettünk a gólszerzéshez, de ilyen a mi Nemzetek Ligánk története, nem voltunk elég jók.

A második félidő egyáltalán nem volt elfogadható, főleg, miután 2-0-s hátrányba került. Nincs itt az ideje pánikolni, fel kell emelnünk a fejünket, és szeptemberben erősebben kell visszatérnünk.

Hosszú idő óta ez az első nagy vereségünk, a védekezés volt eddig a sikerünk titka. Ez egy olyan éjszaka volt, amit el kell felejteni, előre kell lépnünk, készülnünk kell a világbajnokságra.

Ne felejtsük el, mi áll mögöttünk, az első nagy döntőnket játszott tavaly majdnem 60 év után, elődöntősök voltunk a világbajnokságon. A szurkolók szomorúsága érthető, továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy megpróbáljunk sikeresnek lenni a világbajnokságon.”

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×