eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
MADRID, SPAIN - JUNE 02: Pablo Laso, head coach of Real Madrid looks on during the first Liga ACB Endesa semifinal playoff basketball match between Real Madrid and Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz at Wizink Center on June 02, 2022 in Madrid, Spain. (Photo By Irina R. Hipolito/Europa Press via Getty Images)
Nyitókép: Irina R. Hipolito/Europa Press via Getty Images

Szívrohamot kapott Hanga Ádámék edzője

Kórházban kezelik Pablo Lasót, a Hanga Ádámot foglalkoztató Real Madrid kosárlabdacsapatának vezetőedzőjét.

A klubhonlap szerint az 54 éves trénert a Sanitas La Moraleja kórházba szállították, állapotáról azonban nem adtak pontos tájékoztatást. A Marca sportnapilap ugyanakkor úgy tudja, a szakember állapota stabil.

Laso 2011 óta irányítja a fővárosiakat, akikkel az Euroligát kétszer, a spanyol bajnokságot ötször, a spanyol Király Kupát pedig hatszor nyerte meg.

Az idén Euroliga-ezüstérmes Real Madrid jelenleg a spanyol bajnokság elődöntőjét játssza a Baskonia ellen, ahol 2-0-ra vezet összesítésben. A szombati második, 83-71-re megnyert összecsapáson Hanga a mezőny legeredményesebbjeként 18 pontot szerzett. A harmadik mérkőzést kedden rendezik.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×