eur:
393.83
usd:
367.83
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyon, 2017. február 9.Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke sajtóértekezletet tart a szervezet végrehajtó bizottságának ülése után Nyonban 2017. február 9-én. (MTI/EPA/Martial Trezzini)
Nyitókép: MARTIAL TREZZINI

Tárt karokkal várja vissza az ukrán csapatokat az UEFA

Aleksander Ceferin nem tudja még mi lesz az ukrán bajnoksággal.

Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke visszavárja az ukrán klubcsapatokat az európai kupaporondra.

A szlovén sportvezető az osztrák Presse am Sonntag című lapnak adott interjújában elmondta, reménykedik benne, hogy a következő szezonban az ukrán csapatok is el tudnak majd indulni az európai kupasorozatokban, de a hazai mérkőzéseiket a háború miatt csak az országukon kívül rendezhetik meg.

Hozzátette, nem tudja, mi lesz a sorsa az ukrán bajnokságnak, ha a helyzet így marad.

"Nagyon remélem, hogy ez az őrület mielőbb véget ér" - nyilatkozta Ceferin.

Az UEFA elnöke sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy Bécsnek nincs kellően nagy és modern stadionja, jelenleg egyikben sem lehetne egy komolyabb UEFA-mérkőzést megrendezni.

"Úgy gondolom, Ausztria méretéhez és gazdasági helyzethez képest finoman szólva nem igazán tökéletes az infrastruktúrája" - mondta.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×