eur:
393.8
usd:
369.06
bux:
65831.85
2024. április 23. kedd Béla
Zurich, Switzerland - 3 June, 2015: flags at the entrance of the FIFA headquarter. FIFA (International Federation of Association Football) is the international governing body of association football (soccer), futsal and beach soccer. FIFA is responsible for the organisation of footballs major international tournaments.
Nyitókép: Denis Linine/Getty Images

40 ezer meccs élőben – streamingszolgáltatást indított a FIFA

FIFA+ néven indított ingyenes, de nem reklámmentes streamingszolgáltatást a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, vagyis a FIFA nemrég bejelentette, hogy streamingszolgáltatást indít. Ez a FIFA+, ahol élőben közvetítik a férfi és a női mérkőzéseket, valamint saját gyártású sorozatokat és dokumentumfilmeket is kínál. A platformon a régebbi világbajnokságok mérkőzéseinek archívumát, valamint híreket, statisztikákat és a fantasy league-et is megtalálják majd a felhasználók – írja a hvg.hu.

A FIFA azt ígéri, évente nagyjából 40 ezer mérkőzést lehet majd élőben nyomon követni a platformon. Az induláskor nagyjából 1400 élő közvetítéssel találkozhatnak majd az előfizetők havonta, amit később havi 4000-re bővít majd a szolgáltató.

A dokumentumfilmek közül a Ronaldinhóról, Dani Alvesről, valamint Lucy Bronze-ról szólót lehet majd első körben megtalálni.

A FIFA+ induláskor ingyenes lesz, de hirdetések jelennek majd meg rajta. Emiatt a felhasználók a top bajnokságokkal biztosan nem találkozhatnak, helyette az olyan kisebb bajnokságokat kísérhetik figyelemmel, mint a lengyel vagy a dán. Ennek oka, hogy például Angliában, Németországban és Spanyolországban is le vannak kötve a közvetítési jogok, a FIFA pedig nem rendelkezik annyi pénzzel, hogy ezeket a jogokat megvásárolja.

A 2022-es világbajnokságot sem lehet majd nyomon követni, annak közvetítési jogát ugyanis szintén értékesítették már.

Címlapról ajánljuk

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Egy 470 milliárd eurós forrástervet jelentett be Ursula von der Leyen

Az Európai Unió ellenálló képességét a Covid-19 világjárvány és az ukrajnai háború átvészelésében, és a gazdasági válság megelőzését olyan stratégiai politikáknak köszönhetjük, mint a SURE, a NextGenerationEU és a REPowerEU. E sikerek ellenére a válságok és más globális tendenciák hatással voltak Európa versenyképességére, amelyet most egy reformcsomaggal kell orvosolni – mondta el az Európai Parlamentben kedden tartott beszédében Ursula von der Leyen bizottsági elnök az Európai Tanács 2024. április 17-18-i rendkívüli ülésének következtetéseiről beszélve.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×