eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Zurich, Switzerland - 3 June, 2015: flags at the entrance of the FIFA headquarter. FIFA (International Federation of Association Football) is the international governing body of association football (soccer), futsal and beach soccer. FIFA is responsible for the organisation of footballs major international tournaments.
Nyitókép: Denis Linine/Getty Images

40 ezer meccs élőben – streamingszolgáltatást indított a FIFA

FIFA+ néven indított ingyenes, de nem reklámmentes streamingszolgáltatást a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, vagyis a FIFA nemrég bejelentette, hogy streamingszolgáltatást indít. Ez a FIFA+, ahol élőben közvetítik a férfi és a női mérkőzéseket, valamint saját gyártású sorozatokat és dokumentumfilmeket is kínál. A platformon a régebbi világbajnokságok mérkőzéseinek archívumát, valamint híreket, statisztikákat és a fantasy league-et is megtalálják majd a felhasználók – írja a hvg.hu.

A FIFA azt ígéri, évente nagyjából 40 ezer mérkőzést lehet majd élőben nyomon követni a platformon. Az induláskor nagyjából 1400 élő közvetítéssel találkozhatnak majd az előfizetők havonta, amit később havi 4000-re bővít majd a szolgáltató.

A dokumentumfilmek közül a Ronaldinhóról, Dani Alvesről, valamint Lucy Bronze-ról szólót lehet majd első körben megtalálni.

A FIFA+ induláskor ingyenes lesz, de hirdetések jelennek majd meg rajta. Emiatt a felhasználók a top bajnokságokkal biztosan nem találkozhatnak, helyette az olyan kisebb bajnokságokat kísérhetik figyelemmel, mint a lengyel vagy a dán. Ennek oka, hogy például Angliában, Németországban és Spanyolországban is le vannak kötve a közvetítési jogok, a FIFA pedig nem rendelkezik annyi pénzzel, hogy ezeket a jogokat megvásárolja.

A 2022-es világbajnokságot sem lehet majd nyomon követni, annak közvetítési jogát ugyanis szintén értékesítették már.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×