eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
LONDON, ENGLAND - APRIL 06: Karim Benzema of Real Madrid celebrates scoring the opening goal during the UEFA Champions League Quarter Final Leg One match between Chelsea FC and Real Madrid at Stamford Bridge on April 6, 2022 in London, United Kingdom. (Photo by Craig Mercer/MB Media/Getty Images)
Nyitókép: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

Karim Benzema a PSG után a Chelsea ellen is mesterhármast szerzett

Karim Benzema mesterhármasával a Real Madrid 3-1-re nyert a Stamford Bridge-en, a Chelsea elleni negyeddöntőben. A Villarreal meglepetésre 1-0-ra legyőzte a nagyon rossz napot kifogó Bayern Münchent.

CHELSEA–REAL MADRID. Az összeállítások. Chelsea: E. Mendy - Christensen, Thiago Silva, Rüdiger - Azpilicueta, Kanté, Jorginho, James – Mount, Havertz, Pulisic. Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, F. Mendy - Fede Valverde, Casemiro, Modric, Kroos - Benzema, Vinicius Junior. A Chelsea-ben nem kezd sem Lukaku, sem Kovacic. A Madridnál Fede Valverde került be Marco Asensio helyett, a középpályát erősítendő.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN. Az összeállítások. Villarreal: Rulli - Foyth, Raul Albiol, Pau, Estupinan - Capoue, Parejo, Coquelin, Lo Celso - Gerard, Danjuma. Bayern München: Neuer - Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies - Kimmich, Musiala, Gnabry, T. Müller, Coman - Lewandowski A bajoroknál visszatért Alphonso Davies, s kezd Musiala is, kimaradt ellenben Süle, Goretzka, s Sané is.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0. Éder Militao távoli lövése volt az első kapura menő kísérlet, Mendy vetődve védett.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Nem sokan tippeltek volna arra, hogy az este első BL-gólját a Villarreal szerzi. Pedig így történt, Danjuma talált a kapuba.

Villarreal, 2022. április 6.
Arnaut Danjuma, a Villarreal játékosa (k) ünnepli a Bayern München elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a kelet-spanyolországi Villarrealban 2022. április 6-án.
MTI/EPA-EFE/Biel Alino
Arnaut Danjuma gólja. MTI/EPA-EFE/Biel Alino

CHELSEA–REAL MADRID 0-0. Vinícius a felső kapufára rúgta a labdát.

CHELSEA–REAL MADRID 0-0. Reece James remek szabadrúgását Thibaut Courtois vetődve védte.

CHELSEA–REAL MADRID 0-1. Gyönyörű góllal szerzett vezetést a Madrid. Benzema kiugratta Viníciust, mert tudta, hogy a brazil szélső befutja a labdát és lefutja a védelmet. Aztán végtatott középre, a Viníciustól hajszálpontosan érkező labdára, amit 12 méterről védhetetlenül fejelt a kapu jobb oldalába.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2. Most Modric adta be a labdát, a szakadó esőben Benzema ellépett a védőjéről, Thiago Silváról és újabb tökéletes fejest küldött, ezúttal a kapu bal oldalába.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2. Carvajal az ötösön belülre került, de ziccerben gyengén lőtt, Mendy bravúrral védett.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Csalódást keltett eddig a Bayern játéka, alig értékelhető a csatárok teljesítménye.

CHELSEA–REAL MADRID 0-2. Thiago Silva fejese alig kerülte el a kaput.

CHELSEA–REAL MADRID 1-2. Jorginho emelése után, Kai Havertz találatával született meg a Stamford Bridge-i este harmadik fejes gólja.

London, 2022. április 6.
Kai Havertz, a Chelsea játékosa (b) gólt szerez a Real Madrid ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2022. április 6-án.
MTI/EPA/Neil Hall
Kai Havertz gólja. MTI/EPA/Neil Hall

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Még nagyobb meglepetés lehetett volna: Coquelin is bevette a németek kapuját. A VAR azonban elvette a gólt, lesállás miatt.

CHELSEA–REAL MADRID 1-2. Újabb madridi kontra, Vinícius beadása után Jorgingóról Benzema elé került a labda, de a francia világklasszis a kapu mellé lőtt.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Góllal kezdődött a második félidő. Egy céltalanul előrebikázott labdát Mendy megpróbált megjáétszani a tizenhatoson kívül, de röviden passzolt Rüdiger felé. Benzema odaugrott, megszerezte a labdát és a tizenhatoson kívülről az üres kapuba passzolt.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Azpilicueta szinte tökélezesen lőtte a bal felső sarok felé a labdát, de Courtois a levegőben úszva kiütötte a labdát.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Serge Gnabry 14 mélteres lövése gólba mehetett volna, ha Thomas Müller picit bele tud piszkálni.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. A csereként beállt Lukaku óriási ziccert hagyott ki, az ötösről, tiszta helyzetből a kapu mellé fejelte labdát.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Danjuma hatalmas helyzetet rontott el, könnyen lehetett volna 2-0.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Támadnak az angolok a szépítésért.

CHELSEA–REAL MADRID 1-3. Reece Janes lapos lövését Courtois csak ütni tudta, de az elég volt.

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0. Újabb nagy hazai helyzet. Lo Celso bölcsen megvárta Pedrazát, aki kilenc méterről a tizenhatos bal oldaláról lőtt, de a kapu mellé. Chukwueze üresen várta a labdát az ötösön.

Végeredmények:

CHELSEA–REAL MADRID 1-3

VILLARREAL–BAYERN MÜNCHEN 1-0

Visszavágók jövő kedden.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×