eur:
393.76
usd:
367.93
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - FEBRUARY 21:  Novak Djokovic of Serbia looks on against Lorenzo Musetti of Italyduring day eight of the Dubai Duty Free Tennis at Dubai Duty Free Tennis Stadium on February 21, 2022 in Dubai, United Arab Emirates. (Photo by Francois Nel/Getty Images)
Nyitókép: Francois Nel/Getty Images

Novak Djokovic még nem mondott le az amerikai szupertornákról

A világelső oltatlansága ellenére még bízik abban, hogy teniszezhet márciusban a tengerentúlon.

„A mai állás szerint nem léphetek pályára Indian Wellsben és Miamiban, de várjuk ki a dolgok alakulását” – jelentette ki a jelenleg Dubajban versenyző 20-szoros Grand Slam-bajnok. „Remélem, a következő hetekben változik a helyzet az Egyesült Államokban.”

A férfi és női élteniszben a márciust hagyományosan az ötödik Grand Slamnek is hívott kaliforniai, majd a floridai torna tölti ki, mivel mindkét esemény másfél hétig tart. Indian Wells március 10-én, míg Miami március 23-án rajtol, Djokovic előbbit ötször, utóbbit pedig hatszor nyerte meg.

A 34 éves klasszis hétfőn Dubajban vívta december 3. óta az első tétmeccsét, mivel oltatlansága miatt – kilencszeres bajnokként – nem indulhatott el januárban az Australian Openen. Az Egyesült Arab Emírségekbe ugyanakkor negatív koronavírusteszttel is beléphetett. Visszatérésre remekül sikerült, ugyanis 6:3, 6:3-ra verte az olasz Lorenzo Musettit.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×