eur:
392.44
usd:
367.14
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Head shot close up young shocked woman looking at mobile phone screen, received bank debt notification. Stunned frustrated lady reading sms with unbelievable news on smartphone, making big eyes.
Nyitókép: fizkes/Getty Images

Rossz üzenet: nem helyén való SMS-ek miatt mondott le Marc Overmars

Az egykor BL-t nyerő futballista az Ajax igazgatói posztját kénytelen ott hagyni.

Lemondott posztjáról Marc Overmars, az Ajax labdarúgócsapatának igazgatója, mert nem helyénvaló üzeneteket küldött női kollégáinak.

Az amszterdami klub közlése szerint Overmars azután adta be felmondó levelét, hogy egyeztetett főnökével, Edwin van der Sarral, valamint az ügyet vizsgáló testülettel.

A tájékoztatás szerint az igazgató – aki nemrég 2026-ig szerződést hosszabbított az egyesületnél – "egy sor nem megfelelő hangvételű üzenetet küldött több női kollégájának hosszabb időn keresztül".

A játékosként Bajnokok Ligája-győztes, 48 éves Overmars – aki játszott az Ajax mellett az Arsenal és a Barcelona színeiben is – hangsúlyozta: szégyelli magát és elnézést kér.

"Sajnos nem vettem észre, hogy átléptem a határt, ez a múlt héten világossá vált számomra. Természetesen az én pozíciómban ez a viselkedés elfogadhatatlan.

Már túl késő,

és nem látok más lehetőséget, mint elhagyni az Ajaxot" – fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×