eur:
394.12
usd:
370.25
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Magyar játékos ült a padon a Juventusban

A Gazzetta dello Sport szerint a vasárnapi, az AS Roma elleni rangadón is ott lesz a Juventus keretében Senkó Zsombor.

Csütörtök este a Napoli elleni 1-1-re végződött rangadón először szerepelt a Juventus felnőtt csapatának meccskeretében Senkó Zsombor. Többek között erről is beszélt az M4 Sportnak adott interjújában a magyar utánpótlás-válogatott kapus, aki elárulta, két nappal a találkozó előtt tudta meg, hogy ott ülhet majd a kispadon.

"Nagyon izgultam a szállodában és az öltözőben is. A bemelegítésnél fantasztikus volt, amikor a Juventus-ultrák egy-egy védésemnél a nevemet skandálták" - mondta a Haladástól 2019-ben Torinóba igazoló 18 éves játékos.

Senkó Zsombor megjegyezte, három évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy ilyen gyorsan számításba veszik majd a felnőttek között, ugyanakkor az elmúlt egy évben véleménye szerint sokat fejlődött. Hozzátette, az U19-es bajnokság és a Serie A teljesen más szint, rendkívül sokat kell még dolgoznia, de szeretne tovább fejlődni.

A fiatal magyar kapus beszélt kollégájáról, a Zebrák elsőszámú hálóőréről, a lengyel Wojciech Szczesnyről is. Rendkívül technikás futballistának tartja, aki minden pillanatban a munkájára koncentrál, ezért könnyedén hajtja végre a nehéz mozdulatokat is, egy-egy hiba után pedig gyorsan össze tudja szedni magát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×