eur:
390.67
usd:
366.13
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Fernando Alonso, a McLaren spanyol versenyzője érkezik a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Abu-dzabi nagydíjának első szabadedzésére a Yas Marina versenypályán 2018. november 23-án, két nappal a futam előtt.
Nyitókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj

Fernando Alonsót műteni kell

A januári holtszezonban műtéten esik át Fernando Alonso, a Forma-1-es Alpine spanyol pilótája.

A kétszeres világbajnok versenyző azt mondta, most távolítják majd el az állkapcsából azokat a titán lemezeket, amelyeket februári kerékpáros-balesete után kellett beilleszteni. A beavatkozás miatt körülbelül kéthetes szünetet tart.

Alonso akkor szenvedett állkapocscsont-törést, amikor svájci otthona közelében kerékpározott és elütötte egy autó.

A 40 éves pilóta lesz a 2022-es szezon legidősebb versenyzője, miután a 42 esztendős Kimi Räikkönen az idény végén visszavonult.

A 2005-ös és a 2006-os esztendő világbajnoka 2018 végén távozott az F1-ből, tavaly indult a Dakar-ralin, de kipróbálta már magát az egyesült államokbeli IndyCar sorozatban is, a legendás 24 órás Le Mans-i viadalt pedig 2018-ban és 2019-ben is megnyerte. Idén tért vissza az F1-be, az év során egy dobogós helyezése volt - Katarban harmadik lett -, összetettben pedig tizedikként zárt.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×