eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa, miután megszerezte a győztes gólt a TSG 1899 Hoffenheim ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. augusztus 27-i mérkőzésen Dortmundban.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Erling Haaland elhagyja a Borussia Dortmund labdarúgócsapatát

Ügynöke, Mino Raiola szerint a norvég Erling Haaland a Borussia Dortmund labdarúgócsapatában játssza végig a mostani idényt, jövő nyáron azonban egy nagy klubba szerződik.

A támadót képviselő holland-olasz Raiola a német Sport1 portálnak azt mondta, "jó esély van arra", hogy Haaland 2022 nyarán távozik a német klubtól.

"Meg tudja és meg is fogja tenni a következő lépést. A Bayern München, a Real Madrid, a Barcelona és a Manchester City is olyan együttesek, amelyekhez csatlakozhat. Mindannyian tudtuk, amikor Dortmundba igazolt, hogy eljön majd ez az idő" - fogalmazott az ügynök.

Raiola hozzátette: szinte kizárt, hogy védence már a télen klubot vált, és nagyon tiszteli a dortmundiakat, hogy idén nyáron az elképesztő ajánlatok ellenére sem adták el a támadót.

A 21 éves Haaland 2020 januárjában a RB Salzburgtól szerződött a Borussiához, ahova 2024 nyaráig írt alá. A Bundesligában mostanáig 51 mérkőzésen 51 gól a mérlege, a Bajnokok Ligájában 19 összecsapáson 23 alkalommal volt eredményes.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×