eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Bernd Storck szövetségi kapitány a Svájc elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén Bázelben 2017. október 6-án. A mérkőzést október 7-én este rendezik a Rajna-parti városban.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Belgiumban kapott állást a volt magyar szövetségi kapitány

Bernd Storcknak ez már nem is az első ottani állomáshelye.

Bernd Storckot nevezték ki a belga élvonalban jelenleg nyolcadik helyezett KRC Genk labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

A klub kedd esti közleménye szerint a német tréner - aki korábban a magyar válogatottat is irányította - az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabb együttműködésre vonatkozó opcióval.

Az 58 éves Storck legutóbb a Dunaszerdahelynél volt vezetőedző, onnan közös megegyezéssel áprilisban távozott. A magyar válogatottat 2015 júliusától 2017 októberéig irányította, ebben az időszakban a nemzeti csapat előbb kijutott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra, majd ott csoportelsőként került a nyolcaddöntőbe. A szakember magyarországi szerepvállalása után két belga együttes, a Mouscron és a Cercle Brugge vezetőedzőjeként is tevékenykedett.

Genki elődjét, John van den Bromot az elmúlt hetek sikertelensége és a nem megfelelő eredmények miatt hétfőn menesztették. Az együttes sorozatban öt mérkőzésén maradt nyeretlen, kiesett a Belga Kupából, az Európa-ligában egy fordulóval a főtáblás küzdelmek zárása előtt csak harmadik a csoportjában, a bajnokságban pedig már 15 pont a lemaradása a listavezető Royale Union Saint-Gilloise-zal szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×