eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvan a magyar válogatott varsói kezdő tizenegye

Marco Rossi tartotta magát korábbi ígéretéhez, Szalai Ádám mind a két mérkőzésen a kezdő csapatban kap helyet a novemberi világbajnoki selejtezőkön.

A 20.45-kor kezdődő találkozón a magyar csapat az alábbi tizeneggyel kezd majd: Dibusz – Fiola, Lang, Szalai Attila – Nego, Nagy Á., Schäfer, Nagy Zs. – Varga K., Szalai Ádám, Schön.

A lengyelek: Szczesny – Dawidowicz, Kedziora, Bednarek, Puchacz – Cash, Linetty, Klich, Moder – Swiderski, Piatek.

Mint azt korábban az Infostart is megírta, a San Marino ellen duplázó Szoboszlai Dominik izomfájdalom miatt elhagyta a keretet és visszatért Lipcsébe a klubjához. A hazaiak kezdőcsapatában a szintén a Bundesligában futballozó Robert Lewandowski (Bayern München) a legnagyobb hiányzó.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×