eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Hungary fans in the stands during the 2022 FIFA World Cup Qualifying match at the Puskas Arena, Hungary. Picture date: Thursday September 2, 2021. (Photo by Attila Trenka/PA Images via Getty Images)
Nyitókép: Attila Trenka - PA Images/Getty Images

Bemehetnek a szurkolók a Magyarország-San Marinóra

Az MLSZ adott most jelzést a jó hírről. Nem lesz zárt kapus a meccs.

Jövő pénteken nézők előtt játszhat a magyar labdarúgó-válogatott San Marino ellen a Puskás Arénában.

A magyar együttes a világbajnoki selejtezősorozat következő összecsapásán pályaválasztóként játszik, de a korábban kirótt két hazai mérkőzésre szóló zárt kapus büntetés második, felfüggesztett része nem lép életbe. Erről Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője nyilatkozott kedden a közmédiának.

A szóvivő kifejtette: a nemzetközi szövetség (FIFA) a napokban közzétette az őszi világbajnoki selejtezőmérkőzéseket érintő határozatokat, amely listán már szerepel az október 12-i, londoni angol-magyar találkozó után kiszabott büntetés is.

"A FIFA fegyelmi bizottsága a vendégszektorban történt szurkolói rendbontás miatt egy idegenbeli mérkőzésre vonatkozó eltiltást és 75 ezer svájci frankos büntetést szabott ki az MLSZ-re. Várjuk a FIFA-tól az ítélet részletes indoklását. Ugyanakkor a már korábban kiszabott felfüggesztett büntetés továbbra is érvényben van. Mivel a mostani FIFA-büntetés idegenbeli mérkőzésre vonatkozik, ezért a San Marino elleni hazai mérkőzés nézők előtt rendezhető meg" - közölte Sipos, aki hozzátette, az idegenbeli találkozóra szóló eltiltás feltehetően a soron következő fellépésen lép életbe.

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata október 9-én, zárt kapuk mögött szenvedett 1-0-s vereséget Albániától a Puskás Arénában.

A válogatott a San Marino elleni meccset követően három nappal Lengyelország vendégeként Varsóban lép pályára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×