eur:
393.11
usd:
367.06
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Mohamed Salah, az FC Liverpool játékosa a Tottenham Hotspur ellen játszott mérkőzésen a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2019. június 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

Fantasztikus csatát nyert meg a Liverpool a sokgólos meccsek keddjén

A PSG nagy nehezen legyűrte az RB Leipziget, véget ért a Sheriff nagy menetelése, az Ajax kiütötte a Dortmundot, parádézott a második félidőben a Real Madrid, s mindezek tetejébe: kiváló meccsen nyert a Liverpool 3-2-re az Atlético Madrid vendégeként.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 0-0: A Liverpool még veretlen a 2021–2022-es idényben, minden sorozatot figyelembe véve is. Bravúr lenne, ha ez az állítás még igaz lenne a hét végén is, a BL-ben az Atlético, a Premier League-ben a Manchester City az ellenfele. Luís Suárez nem kezd egykori klubja ellen, Antoine Griezmann játszik a helyén.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 0-0: Gulácsi Péter és Willi Orbán kezd a lipcseieknél.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 0-1: Mohamed Szalah óriási, testcselekkel kísért szóló után lőtt, Milner talkán beleért, talán nem, a lényeg a szempontjukból, hogy vezet a Liverpool.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 1-0: Draxler előkészítése után Kylian Mbappé máris megszerezte a vezetést.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 0-2: Naby Keita 17 méterről, kapásból, óriási gólt rúgott.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 1-0: Marco Reus öngóljával kerültek előnyb e a hollandok.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-2: A félidő közepén szépített a spanyol csapat, Koke lövésébe Griezmann jégkorongos módjára beleszúrt, a labda edig besurrant a sarokba. A VAR-ral nézték, de megadták a gólt.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 2-0: Daley Blind – a BL góllövőlistáját vezető Sebastien Haller előkészítése után – növelte az amszterdamiak előnyét.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 1-2: Az UEFA Mo Szalahnak adta az első liverpooli gólt. Ez azt jelenti, hogy az egyiptomi a klubtörténet első játékosa, aki kilenc egymást követő mérkőzésen is gólt szerzett.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 1-1: André Silva góljával kiegyenlített a német csapat. Angelinótól kapta a labdát.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 1-0: Edin Dzeko megszerezte a vezetést az olasz bajnoknak.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-2: Antoine Griezmann ma esti második góljával kiegyenlített.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-1: Krivcov öngóljával került előnybe a Real Madrid.

Félidő minden pályán.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 1-1: A Bernabéuban is gólt szerző, luxemburgi Thill kiegyenlített a San Siróban.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-2: Antoine Griezmann piros lapot kapott, miutáén vétlenül bár, de fejbe rúgta Firminót.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-2: Vinícius Júnior növelte a spanyolok előnyét.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 2-1: Arturo Vidal gyorsan visszaszerezte a vezetést.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-3: Vinícius Júnior minden bizonnyal eldöntötte a mérkőzést.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 3-0: Haller újabb előkészítése után Antony a gólszerző.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 1-2: Mukiele megszerezte a vezetést a németeknek!

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-4: Sok gólt szereznek ma a vendégcsapatok. A Real Madrid élen jár, már négynél tart. Rodrygo vette be a Sahtar kapuját.A fiatal brazil tíz gólt szerzett eddig a spanyol klubban, ezekből hetet a BL-ben.

PORTO–AC MILAN 1-0: Nem zárjuk az estét egyik pályán sem gól nélkül. Luis Diaz révén előnyben a Porto.

INTERNAZIONALE–SHERIFF 3-1: Holland kooperáció, Dumfriesé a gólpassz, De Vrijé a gól.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 2-2: Van, amivel nincs mit tenni egy kapusnak. Kylian Mbappé labdáját Lionel Messi gólra váltotta. Gulácsi Péter nagy bravúrral védte az argentin első kísérletét, de balszerencséje volt.

AFC AJAX–BORUSSIA DORTMUND 4-0: Haller már a hatodik góljánál tart a BL-idényben, 3 mérkőzés után.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-3: Hermoso teljesen felesleges szabálytaansága után büntetőt lőhetett a Liverpool. Mohamed Szalah nem hibázott. A Vörösök a legutóbbi kilenc meccsükből csak egyszer nem szereztek három gólt, a Manchester Citynek „csak” kettőt lőttek.

PARIS-SAINT-GERMAIN–RB LEIPZIG 3-2: Messi először szerzett két gólt a PSG mezében, tizenegyesből vette be ismét Gulácsi Péter kapuját. Kylan Mbappé harcolta ki a büntetőt.

ATLÉTICO MADRID–LIVERPOOL 2-3: Siebert játékvezető először tizenegyest adott az Atléticónak, de a VAR visszavonta.

SAHTAR DONYECK–REAL MADRID 0-4: Karim Benzema gólja nélkül nincs Real Madrid-este. Kiütés a vége.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló. A keddi mérkőzések.

A csoport: FC Bruges–Manchester City 1-5, PSG–RB Leipzig 3-2. Az állás: 1. PSG 7 pont, 2. Manchester City 6, 3. FC Bruges 4, 4. RB Leipzig 0.

B csoport: FC Porto–AC Milan 1-0, Atlético Madrid–Liverpool FC 2-3. Az állás: 1. Liverpool 9, 2. Atlético Madrid 4, 3. FC Porto 4, 4. AC Milan 0.

C csoport: Besiktas–Sporting CP 1-4, AFC Ajax–Borussia Dortmund 4-0. Az állás: 1. Ajax 9, 2. Borussia Dortmund 6, 3. Sporting CP 3, 4. Besiktas 0.

D csoport: Internazionale–Sheriff Tiraspol 3-1, Sahtar Donyeck–Real Madrid 0-5. Az állás: 1. Sheriff Tiraspol 6, 2. Real Madrid 6, 3. Internazionale 4, 4. Sahtar Donyeck 1.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap kitartott, Ázsiában nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódott az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×