eur:
393.94
usd:
369.15
bux:
65279.26
2024. április 19. péntek Emma

Leszakadt a lelátórész egy holland élvonalbeli meccsen

A NEC Nijmegen De Goffert nevű stadionjának lelátórésze a hétvégén összecsúszott, amikor a vendég Vitesse Arnhem szurkolói ünnepelték csapatuk 1-0-s bajnoki győzelmét a holland élvonalban.

A leglényegesebb információ: senki sem sérült meg. A riadalom nagyobb volt, mint a baj.

Állítólag azért csúszott meg a lelátórész, mert nem bírta ki az össze-vissza ugráló szurkolók súlyát.

Hubert Bruls, Nijmegen polgármestere – akit nagyon megdöbbentettek a történtek – vizsgálatot rendelt el. „Szerencsére, amennyire tudni lehet, senki sem sérült meg. Szeretném a lehető leghamarabb kivizsgálni az itt történteket."

„Egy biztonságos stadionrész összeomlik. Ezt ki kell vizsgálni” – fogalmazott közleményében a holland labdarúgó-szövetség, a KNVB.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×