eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A második helyezett Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj eredményhirdetésén a mogyoródi Hungaroringen 2021. augusztus 1-jén.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Sebastian Vettel nem optimista

Már gondolkodik a visszavonulása utáni időszakról a négyszeres Forma–1-es világbajnok Sebastian Vettel.

A 34 éves versenyző a Neue Osnabrücker Zeitung című német napilapnak azt mondta, bizonytalan abban, hogy jó döntés lenne-e beszállnia a politikába, de már egy ideje gondolkodik azon, mihez kezd majd az F1 után.

"A legkönnyebb az lenne, ha valamelyik televíziós társaság szakkommentátora lennék, és itt maradnék a Forma-1 közelében. De nem igazán látom magam ebben a szerepkörben" - jelentette ki Vettel, akinek a jövő év végéig szóló szerződése van az Aston Martinnal.

A német versenyző kiemelte, hogy érdekli a klímaváltozás ellen folytatott küzdelem.

"A Forma-1 nem környezetbarát, ez nem is kérdés, de olyan időszakot élünk, amikor a technológiai fejlődés lehetővé teszi, hogy zöldebbé tegyük a sportágat anélkül, hogy az elveszítse a rá jellemző szenvedélyt és izgalmakat" - vélte Vettel, aki szerint

már zajlanak egyeztetések arról, hogy a jövő autósportjának változnia kell, és ez nagyon fontos lenne.

"Egyébként nem vagyok optimista. Ha semmi nem változik, akkor az is bekövetkezhet, hogy megszűnik a Forma-1" - közölte Vettel.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×