eur:
393.75
usd:
368.25
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: dvsc.hu

Németh Krisztiánnal erősít a Loki

Tíz év után játszik újra magyar csapatban a korábbi válogatott csatár.

Az OTP Bank Liga hatodik helyén álló Debreceni VSC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a 37-szeres magyar válogatott Németh Krisztián. A hajdúsági klub 2022. június 30-ig szerződtette a 32 éves csatárt.

Tőzsér Dániel, a DVSC sportigazgatója azt mondta, a megállapodás mindkét fél számára előnyös: "Személyében egy olyan játékosról van szó, akinek eddigi karrierje megkérdőjelezhetetlenül sikeres volt, s biztos vagyok abban, hogy segíteni tudja a DVSC-t, amely lehetőséget biztosít számára, hogy újra felépítse magát".

A 2009-ben U20-as világbajnoki bronzérmes Németh tagja volt a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon nyolcaddöntős magyar válogatottnak. Magyarországon az MTK-ban kezdett, onnan igazolt fiatalon a Liverpoolba, de tétmérkőzésen nem szerepelt a Vörösök mezében. Kölcsönadták a Blackpoolnak. Játszott többek között a görög AEK Athénban, a holland Waalwijkban és Rodában, a katari Al-Gharafában, valamint az egyesült államokbeli Sporting Kansas Cityben és New England Revolutionben is. Legutóbb a szintén tengerentúli Columbus Crew játékosa volt, az utóbbi hónapokban azonban nem volt csapata.

2011 őszén az akkor másodosztályú MTK-ban szerepelt, így tehát tíz év után lép pályára újra magyar klubcsapat mezében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×