eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
A brazil Neymar (b) és Lionel Messi, a Paris Saint-Germain argentin játékosa tapsol a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjában játszott Club Brugge - Paris Saint-Germain mérkőzésen a bruges-i Jan Breydel Stadionban 2021. szeptember 15-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. A Paris Saint-Germain-ben először volt kezdő a Lionel Messi, Kylian Mbappé és Neymar trió.
Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Lionel Messi egy darabig biztos nem lövi meg első gólját a PSG-ben

Csontzúzódást szenvedett ugyanis a Lyon ellen. Ezen a meccsen cserélték le, és ezután nem fogott kezet az edzőjével.

Kisebb sérülést szenvedett Lionel Messi, a Paris Saint-Germain hatszoros aranylabdás futballistája csapata vasárnapi bajnokiján.

A 34 éves támadó az Olympique Lyon elleni rangadón egy rúgást kapott a térdére, a párizsi klub keddi közleménye szerint pedig a legfrissebb MRI-vizsgálat szerint csontzúzódásról van szó. Emiatt a futballista várhatóan lemarad a Metz elleni szerdai mérkőzésről.

Mint azt az Infostart is megírta, az argentin szupersztár a Lyon ellen 2–1-re megnyert összecsapáson első alkalommal volt kezdő új csapatában bajnokin, a 76. percben azonban Mauricio Pochettino lecserélte, amit rossz néven vett, nem is fogott kezet honfitársával.

A Barcelonától több mint 20 év után távozott Messi eddig három meccset játszott a PSG színeiben, első gólja azonban egyelőre várat magára. Az argentin válogatottban 79 gólnál jár, ezzel dél-amerikai válogatott csúcstartó, a Barcelonában pedig 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, mindkettő klubrekord.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×