eur:
392.8
usd:
367.99
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője (j) a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Francia Nagydíjának rajtja után a Paul Ricard versenypályán, a dél-franciaországi Le Castellet-ben 2021. június 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Jöhet a Forma–1-ben is a Grand Slam

Stefano Domenicali vezérigazgató még egy újítással próbálná megnyerni a fiatalabb nézóket.

A Forma–1-ben idén próbálják ki először a sprintkvalifikációt, az eddigi két próbálkozás fogadtatása azonban meglehetősen vegyes volt, legalább annyian ellenzik a rajtsorrendről döntő versenyt, mint ahányan imádják. Eközben már a következő újításra készül a sorozat, hogy meg tudja szólítani a fiatalabb közönséget is: a tenisz mintájára lehetne Grand Slam-győztes a Forma–1-ben is – írja a vezess.hu.

Stefano Domenicali vezérigazgató szerint fontolgatják azt az ötletet, hogy a hagyományos mellett legyen sprintbajnoki cím is, amit értelemszerűen az a versenyző nyerne, aki a sprintkvalifikációk során a legtöbb pontot gyűjti.

“Gondolkozunk egy Grand Slamen, egy kiegészítő bajnoki címen, ami a teniszben is van: aki például megnyeri a sprintbajnoki címet és a bajnokságot is, ő Grand Slam-győztes is lenne. Az F1-nek változnia kell, és érdekesebbé kell válnia a fiatalok számára” – magyarázta Domenicali.

Az F1 vezetője szerint a sprintkvalifikáció siker, és el tudja képzelni, hogy az idei három után hétre nőjön az ilyen események száma.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×