eur:
395.14
usd:
364.29
bux:
65632.53
2024. március 19. kedd Bánk, József
Gulácsi Péter kapus a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Puskás Arénában 2020. szeptember 5-én, a Nemzetek Ligája másnapi Magyarország-Oroszország mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Fordulat Gulácsi Péter sorsát illetően

A sérülés miatt a válogatottat elhagyó kapus egészségügyi állapotát érintően új információk vannak.

Szerdán már edzhet az RB Leipzig labdarúgócsapatában Gulácsi Péter, aki vasárnap megsérült az albániai világbajnoki selejtezőn.

A 31 éves kapus az 1-0-ra elvesztett elbasani mérkőzés első félidejében összeütközött Bekim Balajjal, aki eltalálta a fejét. A hálóőrt a szünetben lecserélték, majd később visszautazott klubjához.

A lipcseiek kedden közölték, hogy Gulácsinak nem esett komolyabb baja, szerdán már részt vehet a tréningen, szombaton pedig védhet a Bayern München elleni rangadón.

Ami a németek többi magyar légiósát illeti, Willi Orbán sárga lapos eltiltás miatt kénytelen kihagyni az Andorra elleni meccset, és ő is egyesülete rendelkezésére áll. Szoboszlai Dominik viszont megkérte az RB Leipziget, hogy szerdán is segíthesse a válogatottat, a klub pedig engedélyezte ezt.

Jesse Marsch vezetőedző kedden csak 11 mezőnyjátékossal gyakorolt, a vb-selejtezőkön szereplők csütörtökön csatlakoznak társaikhoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×