eur:
393.13
usd:
367.29
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Szalai Ádám a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. Németország-Magyarország 2-2.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Fontos hírt kapott Szalai Ádám

Megérkezett a válogatott futballista legújabb tesztjének eredménye.

Szalai Ádám újabb negatív koronavírustesztet produkált, így a magyar labdarúgó-válogatott rendelkezésére állhat a szerdai világbajnoki selejtezőn.

A támadó múlt csütörtökön, az Anglia ellen 4-0-ra elveszített hazai találkozón kezdőként - karján a kapitányi karszalaggal - végig a pályán volt, ám azt követően pozitív tesztet szolgáltatott. Így vasárnap lemaradt az albániai összecsapásról, amelyen társai így nélküle szenvedtek 1-0-s vereséget a vendéglátóktól.

A magyar szövetség keddi közlése alapján a három friss negatív tesztet produkáló Szalaira Andorra ellen már számíthat Marco Rossi szövetségi kapitány. Hozzátették: a mérkőzés előtt a nemzetközi szövetség által kötelezően előírt tesztek a magyar keretben számításba vett összes játékos, valamint a stábtagok esetében is negatívnak bizonyultak.

Az Andorra elleni összecsapást a Puskás Arénában rendezik szerdán 20.45 órától.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×