eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Jean Todt: Michael Schmuacher túlélte, de a mai napig küzd a következményekkel

A FIA-elnököt újfent reményét fejezte ki, hogy lassan, de biztosan javulni fog a korábbi hétszeres világbajnok pilóta állapota.

Mint emlékezetes, Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet. A korábbi hétszeres Forma–1-es világbajnok azóta a világtól elzártan lábadozik, szinte csak korábbi főnöke, Jean Todt FIA-elnök (Nemzetközi Automobil Szövetség) látogatja rendszeresen.

Bár a család kérésére Jean Todt sem szokott konkrétumokkal szolgálni Michael Schumacher állapotát illetően, minap így fogalmazott a német Bildnek: „Sok időt töltöttünk együtt a feleségével, Corinnával, amióta Michael 2013. december 29-én súlyos balesetet szenvedett. Nagyszerű nő, nagyszerűen vezeti a családot is. Nem számított erre, olyan hirtelen történt. Nem volt más választása.” A Ferrari korábbi vezetője hozzátette, az orvosok munkája és Corinna odaadása kellett, hogy Schumacher túlélje a történteket – bár következményekkel. „Reméljük, hogy az állapota lassan, de biztosan javulni fognak” – fejezte ki reményeit.

Ismeretes az is, hogy hamarosan debütál a korábbi hétszeres világbajnok karrierjét bemutató Netflix-dokumentumfilm, amiben természetesen felesége és gyermeki is feltűnnek.

„Az egyik legnagyobb kihívást minden bizonnyal az jelentette, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a független tudósítás és családdal törődés között” – fogalmazott Vanessa Nocker, a film egyik készítője. És ebben maga Corinna Schumacher volt a legnagyobb támogatójuk. „Hiteles filmet akart, ami cukormáz nélkül mutatja be Michaelt.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×