eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Asheville, 2018. február 12.Az amerikai Serena Williams (b) és húga, Venus Williams taktikai megbeszélést tart a Lesley Kerkhove, Demi Schuurs alkotta holland duó ellen játszott páros mérkőzésen a Fed Kupa világcsoportjának negyeddöntőjében az Észak-Karolina amerikai állambeli Asheville-ben 2018. február 11-én. (MTI/AP/Chuck Burton)
Nyitókép: Chuck Burton

US Open - Valóságos tolongás alakult ki a visszalépésért

A Williams nővérek, Sofia Kenin, Milos Raonic, Roger Federer, Rafael Nadal és a címvédő Dominic Thiem sem szerepel.

A hazai kedvenc Venus Williams és Sofia Kenin, valamint a kanadai Milos Raonic is visszalépett a hétfőn rajtoló amerikai nyílt teniszbajnokságtól.

A 41 éves Williams - aki 2000-ben és 2001-ben diadalmaskodott a US Openen - lábsérülésre hivatkozva közölte döntését. Egy nappal korábban Venus 23-szoros GS-bajnok húga, Serena is jelezte, hogy térdproblémák miatt nem indul a Billie Jean King Nemzeti Tenisz Központban.

Ugyancsak bejelentette távolmaradását Sofia Kenin, a tavalyi Australian Open győztese. A világranglistán ötödik amerikai teniszező koronavírus-fertőzés miatt mondta le a New York-i szereplést. A lábsérülés miatt Wimbledon óta pihenő, 22 éves Kenin közölte, mivel beoltották, csak enyhe tünetei vannak, de pozitív teszt miatt nem vehet részt az év utolsó Grand Slam-versenyén.

A férfiak mezőnyében Raonic a legújabb hiányzó, a 2016-ban wimbledoni döntős szervakirály ugyancsak lábsérülés miatt nem lesz ott Flushing Meadowsban. Korábban a legjobbak közül az idén már nem versenyző - és egyformán 20-szoros GS-bajnok - Roger Federer és Rafael Nadal, továbbá a címvédő Dominic Thiem is visszalépett a US Opentől.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×