eur:
387.69
usd:
357.07
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál
Willi Orbán, az RB Leipzig játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Német Kupa második fordulójában játszott Augsburg-RB Leipzig mérkőzésen Augsburgban 2020. december 22-én. Az RB Leipzig 3-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Alexander Hassenstein

Az új edzőről faggatták Willi Orbánt

Az új edző, Jesse Marsch csapatépítő képességeit dicsérte a német Bundesliga 2021/2022-es szezonja előtt Willi Orbán, a bajnoki ezüstérmes RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója.

"Egyetlen edző sem tudott még ilyen bizalmas légkört kialakítani a pályafutásom során, jó érzés azt hallani, hogy +fiúk, a ti problémátok az én problémám is+" - mondta a 28 éves játékos a Sportbuzzer német szakportálnak. "Az ilyen trénerért tűzbe megy az ember" - tette hozzá.

Ami a Bayern Münchenhez távozott Julian Nagelsmannt illeti, a magyar hátvéd közölte, a két év alatt tőle elsajátított tudást a folytatásban is hasznosítják majd.

A Gulácsi Pétert és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató, Bajnokok Ligája-elődöntős lipcseiek vasárnap Mainzban kezdik meg a 2021/2022-es Bundesliga-szezont – ha a Mainz a koronavírusos esetek miatt ki tud állni.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 16. 16:46
×
×
×
×