eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szocsi, 2018. június 18.A belga Romelu Lukaku, miután berúgta csapata harmadik gólját a Belgium – Panama mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában a szocsi Fist Stadionban 2018. június 18-án. (MTI/AP/Matthias Schrader)
Nyitókép: Matthias Schrader

Belga gólszerző: "Chris, maradj erős, szeretlek!"

A belga Romelu Lukaku amint betalált az Oroszország elleni csoportmeccsen, az oldalvonali kamerához rohant, és üzent a délután újraélesztett dánnak.

A belga válogatott csatára, Romelu Lukaku már az Oroszország elleni futball-Eb-csoportmérkőzés 11. percében betalált, ám ahelyett, hogy csapattársaival ünnepelt volna, a délután élettelenül földre rogyott, majd sikeresen újraélesztett dáni Christian Eriksennek jobbulást kívánva azonnal egy kamerához szaladt, és belekiabálta: "Chris, maradj erős, szeretlek!"

A kettejük közti kötelék erős is lehet, ugyanis klubtársak az olasz Internazionale csapatában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×