eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíján a Marina Bay utcai pályán 2019. szeptember 22-én.
Nyitókép: MTI/AP/Vincent Thian

Forma–1: újabb helyszínt törölnek az idei naptárból

Esetleg Törökország lehet a beugró.

Elmarad az idei Formula–1-es Szingapúri Nagydíj, miután az ország és a versenysorozat vezetői egyetértettek abban, hogy a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos beutazási korlátozások miatt nem lehet megrendezni az október 1-4. közöttre tervezett versenyhétvégét. A miniállam utcai versenye így 2020 után ismét kiesik a versenynaptárból. – írja a BBC alapján a hvg.hu.

Korábban visszalépett az idei rendezéstől Kanada, majd a helyére beugró Törökország is, így tavalyhoz hasonlóan két futamot rendeznek Ausztriában.

Szingapúr utcai versenye volt az első a legrangosabb autóversenysorozatban, ahol éjszakai futamot rendeztek. A szingapúri helyett visszahozhatják a török futamot, ha addig javul az országban a járványhelyzet, szó lehet egy második futamról a texasi Austinban, valamint felvetődött, hogy 2019 után visszavigyék a szériát Sanghaj versenypályájára.

Arról is írnak, hogy az őszi, távol-keleti helyszínek esetében nem kizárt további visszalépés.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×