eur:
393.49
usd:
367.82
bux:
67211.28
2024. április 26. péntek Ervin
Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa tisztáz a Bayern München és az RB Leipzig 2020. február 9-i mérkőzésén, amelyet a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszanak Münchenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Gulácsi Péter meghozta nagy döntését

Többen is érdeklődtek a kapusért, de marad Lipcsében.

A magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter megállapodott új szerződéséről klubjával, az RB Leipziggel – számolt be a hírről a Bild német napilap.

Az újság a pénteki számában közölte: az új szerződés értelmében a játékos további két évvel, 2025 nyaráig kötelezi el magát. Hozzátették: az eddigi szerződéssel ellentétben az új kontraktus már nem tartalmaz konkrét kivásárlási záradékot.

A Salzburgtól 2015 nyarán szerződtetett labdarúgóval kapcsolatban a Bild emlékeztetett arra, hogy a rákövetkező évtől már Gulácsi számított az első számú kapusnak, és eddig 222 meccsen állt a háló előtt a német és nemzetközi mércével is meghatározó tényezővé váló Leipzigben.

A bajnoki hajrá mellett a magyar válogatottal a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra is készülő kapus után - a lap korábbi információja alapján - a közelmúltban a Borussia Dortmund érdeklődött intenzíven. Az angol sajtó eközben a Tottenham érdeklődéséről is írt.

A Bild akkor kiemelte, hogy Gulácsi idén a szerződésében eddig szereplő kivásárlási összeg, 13 millió euró (4,7 milliárd forint) fejében távozhatott volna.

A szakemberek által is a Bundesliga egyik legjobb, legmegbízhatóbb kapusának tartott Gulácsi csütörtökön ünnepelte 31. születésnapját.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattannak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×