eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tart Szófiában 2020. október 7-én, egy nappal a Bulgária elleni labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés előtt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vaszil Donev

Nyolc helyen változott vasárnaphoz képest a magyar kezdőcsapat

Marco Rossi a vasárnapi, San Marinó-i mérkőzéshez képest nyolc helyen változtatta meg kezdő tizenegyét a ma 20.45-kor kezdődő, Andorra elleni meccsre. Csak Dibusz Dénes és a két Szalai, Attila és Ádám kezd ismét.

Mindazonáltal az összeállítás nem nagy meglepetés, az infostart.hu beharangozójában kilenc játékost „eltalált” a névsorból.

Az összeállítások. Andorra: Josep Gómes – M. San Nicolás, Llovera, Emil García, Alavedra – Alex Martínez, M. Vieira, Vales, Cervós – R. Fernandez, Aláez.

Magyarország: Dibusz – Fiola, Lang, Szalai A. – Lovrencsics G., Kleinheisler, Nagy Á., Kalmár Zs., Hangya – Nikolics, Szalai Á.

A magyar cserék: Tóth B. (kapus), Kecskés, Nego, Cseri, Varga K., Gazdag, Varga R., Sigér, Géresi, Botka

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×