eur:
393.29
usd:
367.95
bux:
65896.84
2024. április 24. szerda György
A ferencvárosi Myrto Uzuni (b) és Jacob Une Larsson, a svéd Djurgarden játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Djurgarden mérkőzésen a Groupama Arénában 2020. augusztus 19-én.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

Öt gólt vágott a Fradi

A címvédő és éllovas Ferencváros magabiztosan, 5-2-re legyőzte a vendég Paks együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

A Paks büntetőből már a második percben megszerezte a vezetést - a góllövőlistát vezető Hahn volt eredményes -, majd védekezni kényszerült a lehetőségek sorát kidolgozó Ferencvárossal szemben. A házigazdák a 22. percben egyenlítettek - Civic beadását Laidouni fejelte a paksi kapuba -, majd támadásban maradtak, és több gólhelyzetet alakítottak ki. A vendégek lelkesen védekeztek, és néha még akciót is vezettek, így a hazai védősornak sem lehetett nyugta.

A második félidőt a hazaiak kezdték büntetőből szerzett góllal Uzuni révén, majd visszavettek ugyan a tempóból, de a kicsit bátrabb paksiak egyik hibáját megkontrázva a 62. percben Mak találatával kettőre növelték az előnyüket. A Ferencváros átadta a kezdeményezést a Paksnak, amely nem tudott helyzetet kialakítani, előbbi viszont a végig nagy kedvvel játszó Boli egyéni megmozdulásából ismét eredményes volt. A hajrában gyors gólváltás történt, így maradt a háromgólos különbség.

A Ferencváros immár 11 mérkőzése óta veretlen a bajnokságban, ezeken öt döntetlen mellett hatodszor nyert. A Paks vendégként nem javította szerény mérlegét a bajnoki idényben: két győzelem és öt döntetlen mellett hatodszor maradt alul idegenben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×