eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Julian Nagelsmann, az RB Leipzig vezetőedzője csapatának a VfL Bochum ellen a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében játszott mérkőzésén Lipcsében 2021. február 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

A lipcseiek edzője kemény meccsre számít Budapesten

A sorozatban elszenvedett három vereség ellenére egy erős Liverpoolra számít Julian Nagelsmann, az RB Leipzig labdarúgócsapatának vezetőedzője a két együttes Budapesten sorra kerülő keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős mérkőzésén.

"A bajnokságban kaptak ki háromszor, nem pedig a BL-ben. Most már inkább erre a sorozatra koncentrálnak, és biztosan megpróbálják maguk mögött hagyni a negatívumokat" - nyilatkozta hétfőn a tréner.

A három magyar válogatott játékost, a kapus Gulácsi Pétert, a védő Willi Orbánt, valamint a sérülése miatt harcképtelen középpályás Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Lepizig a koronavírus-járvány miatt elrendelt németországi beutazási korlátozások miatt nem tudja fogadni Lipcsében angol riválisát, a meccset így a Puskás Arénában játsszák kedden 21 órakor.

Nagelsmann azt is közölte, hogy Emil Forsberg nem utazott el Budapestre a csapattal, térdproblémái miatt ugyanis nem tud pályára lépni.

"Még mindig gondjai vannak az irányváltásokkal, ezért nem tartott velünk" - mondta az edző, hozzátéve, hogy Forsberg helyett a német válogatott Benjamin Henrichs került be a Magyarországra utazó meccskeretbe.

A Leipzig-Liverpool összecsapás után, jövő szerdán a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt is a Puskás Arénában bonyolítják le. Az Európa-ligában pedig ugyancsak a budapesti létesítmény ad otthont csütörtökön a Wolfsberger AC-Tottenham Hotspur találkozónak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×