eur:
393.57
usd:
367.92
bux:
65846.04
2024. április 23. kedd Béla
Manchester, 2018. március 13.José Mourinho, az angol Manchester United portugál vezetőedzője a spanyol Sevilla elleni visszavágó mérkőzést nézi a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a manchesteri Old Trafford Stadionban 2018. március 13-án. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Oldalas hirdetésben szórakoznak José Mourinhóval

Egy Manchester United-szurkoló oldalas hirdetésben tréfálkozott José Mourinhóval, miután nagyobb összeget nyert azzal, hogy a portugál edző csapata meglepő vereséget szenvedett.

A Tottenham Hotspur a Brighton elleni meglepő veresége után az esélytelenebb csapatra fogadó Sahil Arora ötezer fontot kasszírozhatott. Különös módját választotta hálája kifejezésének: oldalas hirdetést rendelt az Enfield Independent nevű lapban. (Enfield London egyik külső kerülete.)

A szöveg egyben fricska Mourinhónak, akit a jelek szerint nem kedvelt meg akkor, amikor szeretett Manchester Unitedét dirigálta: „Kedves José, ezt a hirdetést abból az öt kilóból fizettem, amelyet a Spurs a Brighton elleni vereségével nyertem. Ez egy különleges serleg, amivel köszönetet mondok neked. Lehet, hogy ez ez lesz az egyedüli, amelyet nyersz ebben a szezonban.”

Amúgy Sahil Arora jól járt volna, ha a Liverpool ellen is fogad a Brightonra… De hát Jürgen Klopp nem volt soha a Man United menedzsere.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×