eur:
394.62
usd:
371.74
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Märcz Tamás, a magyar válogatott szövetségi kapitánya magyaráz a játékosoknak a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornája elődöntőjében játszott Magyarország - Montenegró mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 24-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Märcz Tamás keretet hirdetett

A szerbek ellen folytatja az olimpiai felkészülést az Európa-bajnok magyar férfi pólóválogatott.

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya 21 játékost hívott meg a csapatba, amely jövő vasárnap és február 20. között hat közös edzésen vesz részt a szerb csapattal, az utolsó napon pedig hivatalos felkészülési mérkőzést vív az olimpiai bajnoki címvédő együttessel. Ez lesz az újonnan átadott szegedi Tiszavirág Uszoda első összecsapása.

"A tervekhez képest némileg változott a program, de a lényeg, hogy egy hetet együtt lehetünk. Egészségügyi okok és klubérdekek miatt módosult az időpont, végül február 14-én, Budapesten kezdünk, majd másnap Szegedre utazunk" – mondta az edzőtáborról a Märcz Tamás a magyar szövetség honlapján.

Hozzátette, ezúttal nem lesz keretszűkítés, a 21 játékos végig együtt marad.

Az edzőtáborra azért van lehetőség, mert jövő vasárnap és február 21. között rendezik Rotterdamban a férfi olimpiai selejtezőt, ám a Világliga-győztes szerb és az Európa-bajnok magyar válogatott már kivívta az ötkarikás indulás jogát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×