eur:
393.49
usd:
367.13
bux:
66595.98
2024. április 25. csütörtök Márk
LEIPZIG, GERMANY - SEPTEMBER 14: Goalkeeper Peter Gulacsi of Leipzig throws the ball during the Bundesliga match between RB Leipzig and FC Bayern MĂźnchen at Red Bull Arena on September 14, 2019 in Leipzermanh. (Photo boto by Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)
Nyitókép: Sebastian Widmann/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Gulácsi Péter az ügynöke szerint nyáron elhagyhatná az RB Leipziget

Ügynöke szerint az RB Leipzig magyar válogatott kapusának, Gulácsi Péternek van egy záradék a 2023 júniusáig szóló szerződésében, amely alapján idén nyáron akár el is hagyhatná a német futballklubot.

"Megerősíthetem, hogy Péter kontraktusában szerepel egy kivásárlási záradék, amely idén nyáron aktivizálható" - mondta a Bildnek a svéd menedzser, Hasan Cetinkaya, aki azonban a konkrét összegről nem akart nyilatkozni.

"Csak annyit, hogy még a koronás időszakhoz képest is nagyon alacsony" - fűzte hozzá.

A 30 éves Gulácsi 2015 júliusában, a Red Bull Salzburgtól szerződött Lipcsébe, ahol hamar stabil kezdővé vált, mostanra pedig a csapat egyik kulcsembere és legjobbja.

A Bild úgy tudja, hogy az RB Leipzig szívesen kifizeti a játékosért a záradékban szereplő összeget.

"Ezt megértem, de mostantól csak Oliver Mintzlaff ügyvezető igazgatón múlik, hogy mi lesz Péter sorsa" - fogalmazott Cetinkaya, aki az ilyen kijelentésekkel valószínűleg csak erősíteni akarja a pozícióját a közeljövőben sorra kerülő egyeztetések előtt.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×