eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Bartók Donát, miután gólt szerzett a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában játszott Dánia - Magyarország mérkőzésen Varasdon 2018. január 13-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Váratlanul távozik a spanyol élcsapattól a magyar kézilabdázó

Pedig Bartók Donát nemrég még azt mondta, minden ideális számára a Bidasoa Irúnnál.

Egy év után távozik a spanyol élvonalban szereplő Bidasoa Irún csapatától Bartók Donát kézilabdázó.

A 24 éves jobbátlövő tavaly januárban szerződött Spanyolországba, ahol két és fél évre szóló megállapodást kötött a Bidasoával. Együttese – amely honlapján jelentette be a magyar játékos távozását – a mostani bajnokságban a 2. helyen áll a Barcelona mögött, Bartók 14 mérkőzésen 49 gólt dobott.

A nemzeti csapat világbajnoki keretében ezúttal nem szereplő, 12-szeres válogatott játékos Svájcban, a Kadetten Schaffhausen együttesében folytatja pályafutását, amely az Európa-ligában érdekelt.

"Boldog vagyok, hogy a Kadetten mezét magamra húzhatom, hálás vagyok a lehetőségért, mindent el fogok követni, hogy elérjük céljainkat" - fogalmazott új csapata honlapján Bartók. A magyar játékosról az ügyvezető igazgató David Graubner azt mondta, nagyon szerencsések, hogy a szezon közepén ilyen kvalitású kézilabdázót tudtak szerződtetni.

Bartók másfél évre kötelezte el magát a Császár Gábort is foglalkoztató Schaffhausenhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×