eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó Európa-liga csoportkörében a bolgár Ludogorec ellen játszott mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2019. október 3-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ferencváros-Észtország 1-0

Edzőmérkőzésen feszült egymásnak a magyar bajnok és a balti ország nemzeti csapata.

A Ferencváros 1-0-ra legyőzte az észt labdarúgó-válogatottat a két csapat keddi felkészülési mérkőzésén.

A magyar bajnokcsapat a marbellai edzőtábora alatt találkozott az észtekkel, Szerhij Rebrov együttese - amely a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt - pedig Aissa Laidouni 73. percben szerzett góljával diadalmaskodott.

Az OTP Bank Liga listavezetőjének ez volt a második mérkőzése a spanyolországi felkészülés során, korábban a negyedosztályú Alhaurínt győzte le 4-0-ra.

Buszos baleset

Az FTC csapatbusza a keddi felkészülési mérkőzésről távozóban egy baleset részese volt - írja a Csakfoci.hu a Fradi.hu alapján. A hátsó részével elsodort egy embert. Egy szűk, de két sávos utcában állt egy autó a parkoló kocsik mellett, elfoglalva a két sávból egyet. A vezető oldali ajtajánál állt egy férfi, aki intett a sofőrnek, hogy mehet a busz, elférnek. A busz lépésben elindult, majd amikor már majdnem teljesen elhaladt a gépkocsi és a férfi mellett, akkor az illető váratlanul oldalra fordult, a válla nekinyomódott a busz oldalának, és a spanyol férfi a földre esett. A mentő kiérkezéséig a Fradi csapatorvosa segített a férfinak. A csapatbusz sofőrét megszondáztatták, az eredmény negatív lett.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×