eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ronald Koeman, a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszó FC Barcelona új, holland vezetőedzője a hivatalos bemutatásán Barcelonában 2020. augusztus 19-én. A csapat öt nappal korábban 8-2-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

Ronald Koeman: ez a Barcelona már nem az

A vezetőedző szerint a szurkolók csak fogadják el, hogy nem a Barcelona esélyes minden mérkőzésen.

Ronald Koeman vezetőedző szerint a szurkolóknak el kell fogadniuk, hogy az FC Barcelona labdarúgócsapata már nem esélyes minden mérkőzésen.

A katalán együttes felkészülését nyár óta irányító holland szakember szerint játékosain hatalmas a nyomás, mindenki minden alkalommal győzelmet vár tőlük, ám a klub helyzete nem ugyanolyan, mint az elmúlt másfél évtized nagy részében.

"Megértem a kritikát, ha négy vagy öt mérkőzést veszítünk sorozatban, de

engem azért szóltak meg, mert az utolsó percekre becseréltem egy hátvédet" - mondta Koeman annak kapcsán, hogy az előző fordulóban Samuel Umtiti pályára küldésével igyekezett megőrizni csapata egygólos előnyét a Levante ellen.

"Nyerni akartunk, mert nem vagyunk elégedettek az eddigi eredményekkel, sok olyan találkozót elveszítettünk, amit nem kellett volna. Próbálunk fejlődni, keményen dolgozunk, jó szellemiséggel játszunk, remélem, ezt tudjuk folytatni szerdán is" - tekintett előre a listavezető Real Sociedaddal szembeni bajnokira a holland szakember.

A Barcelona 11 mérkőzésen 17 pontot gyűjtve a nyolcadik a bajnokságban, ezzel

az elmúlt 33 év legrosszabb rajtját produkálta

a La Ligában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×