eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása, miután szabadrúgásból gólt szerzett a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. A Salzburg 5-0-ra győzött a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Dőlt a pénz Szoboszlai Dominik klubjához

Három osztrák klub lett nyereséges, a többiek mínuszban.

A magyar válogatott Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Red Bull Salzburg labdarúgóklub több mint 40 millió eurós nyereséggel zárta az előző, 2019/2020-as idényt.

Az osztrák Bundesligában szereplő egyesületek közül a bajnoki címvédő Salzburgon kívül a LASK Linz és a Wolfsberger AC tud felmutatni pozitív mérleget, a többiek - köztük az Austria és a Rapid Wien, valamint a Sturm Graz - veszteséggel zárták az adott időszakot.

Érdekesség, hogy az eggyel korábbi, 2018/2019-es szezonban a 12 élvonalban szereplő osztrák klub közül még kilenc is nyereséggel zárt.

A mostani idényben az osztrák csapatok közül a Salzburg a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel, a LASK, a Wolfsberg, valamint a Rapid Wien pedig az Európa-ligában jutott be a csoportkörbe.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×