eur:
393.08
usd:
367.46
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: M4 Sport/mlsz.hu

Magyar Kupa sorsolás: Debreceni háziverseny, a Honvéd a III. kerülettel játszik

Vasas–Fehérvár párharc is lesz a Magyar Kupa nyolcaddöntőjéért. A Ferencvárosnak és az Újpestnek NB II-es ellenfele lesz.

Utolsóként a Ferencváros jutott a legjobb 32 közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután szombaton 5-0-ra győzött a harmadosztályú Bicskei TC vendégeként. A hetedik fordulóból így mind a 12 élvonalbeli csapat továbblépett.

A Ferencváros meccse után, szombat délután kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa 8. fordulójának párosítását, ezeken a mérkőzéseken már a legjobb 16 közé jutás a tét.

A 12 élvonalbeli csapat mellett 13 NB II-es és 5 NB III-as szerepelt a sorsoláson, valamint két gárda a megyei bajnokságokból.

Az M4 Sporton közvetített sorsoláson Gyepes Gábor kezében volt a csapatok sorsa. Az élvonalbeli csapatok nem kerülhettek össze.

A címvédő Budapest Honvéd a harmadosztályú III. Kerületi TVE-t kapta, mégsem a kispestiekre vár a legrövidebb utazás, ugyanis egymás ellen szerepel majd Debrecen két NB II-es együttese, a DVSC és a DEAC.

A továbbjutás a legjobb 32 között is egy mérkőzésen dől el, amelyet az alacsonyabb osztályú együttes otthonában játszanak. Azonos osztályú csapatok esetén az lesz a házigazda, aki kevesebbet szerepelt hazai pályán a Magyar Kupa mostani idényében.

A mérkőzéseket 2021. február 10-én és 11-én rendezik.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×